چهارشنبه, 13 مرداد 1400
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۹
پیام تبریك مدیریت شهری قدس به مناسبت عید سعید قربان
به مناسبت فرارسیدن دهم ذی‌الحجه، روز عید سعید قربان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدس با انتشار پیامی این عید بزرگ را به تمامی مسلمانان تبریک و تهنیت گفتند. به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، پیام مدیریت شهری قدس به مناسبت عید سعید قربان به شرح زیر است.

دهم ذی‌الحجه یادآور آزمون دشوار خداوند برای یکی از اولیای بزرگ الهی، حضرت ابراهیم خلیل‌الله علیه‌السلام است که هر ساله عید سعید قربان را به یمن این روز عزیز گرامی می‌داریم.

حضرت ابراهیم علیه‌السلام با لبیک به ندای پروردگار عالم و با دل کندن از تمامی تعلقات دنیوی و قربانی کردن تمایلات نفسانی، والاترین و عالی‌ترین مقام تعبد و بندگی را در پیشگاه حضرت حق تجلی بخشید. ابراهیم خلیل‌الله در سرزمین منا با ذبح نفس خویش، مسير تعالی انسانيت را تا والاترین درجات پیمود و اسوه بندگی معبود برای تمامی موحدان عالم گشت.

اینجانبان فرارسیدن فرخنده عید سعید قربان را به تمامی مسلمانان علی‌الخصوص مردم دیندار شهر قدس تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال برای همگان توفیق بهره‌مندی از تعالیم و برکات این عید خجسته را مسئلت می‌نماییم.

5.7.2.0
    V5.7.2.0