۱۴۰۰/۰۷/۲۰
جلسه ملاقات عمومی سرپرست شهرداری با جمعی از شهروندان شهرقدس برگزار شد
در راستای تکریم ارباب رجوع، پاسخگویی شایسته و پیگیری مطالبات مردم، صبح امروز جلسه ملاقات عمومی مهندس محسن چیبایی با جمعی از شهروندان شهرقدس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، با هدف تسريع در رسيدگی به مشکلات و پیگیری مطالبات شهروندان، صبح امروز برنامه ملاقات هفتگی شهردار قدس با حضور مدیران مناطق سه‌گانه شهرداری و رئیس اداره بازرسی در محل سالن جلسات شهرداری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد و جمعی از شهروندان  ضمن ملاقات حضوری با مهندس محسن چیبایی به بيان مشکلات خود پرداختند.
در این جلسه، مهندس چیبایی پس از دیدار و گفتگوی چهره به چهره با شهروندان، ضمن بررسی و ارائه رهنمودهای لازم، دستورات مقتضی را در چارچوب قوانين شهرداری در جهت رسيدگی به مشکلات شهروندان صادر نمود.
گفتنی است؛ جلسات ملاقات عمومی هفتگی شهردار با شهروندان در جهت احصای مشکلات و معضلات مرتبط با شهرداری روزهای سه‌شنبه هر هفته از ساعت ۸ الی ۱۲ صبح در محل ساختمان مرکزی شهرداری قدس برگزار می‌شود.