يکشنبه, 25 مهر 1400
     ۱۴۰۰/۰۷/۲۰
معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری قدس تشریح کرد:
گزارش عملكرد درآمدها و هزینه‌های شهرداری قدس در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰
دکتر داود حبیبی، معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری قدس با اشاره به درآمد 186 میلیاردی و هزینه‌کرد 171 میلیارد تومانی شهرداری در ۶ ماهه نخست سال جاری، گفت: با توجه به رکود اقتصادی حاکم بر کشور، شاهد عقب‌ماندگی ۳۸ درصدی درآمد ۶ ماهه نسبت به درآمد پیش‌بینی شده در بودجه هستیم.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، داوود حبیبی گفت: رکود اقتصادی حاکم بر کشور فعالیت بخش‌های مختلف از جمله شهرداری‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده است که در این شرایط، تلاش برای ایجاد درآمدهای پایدار و مدیریت هزینه‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی اظهار داشت: با وجود اینکه در نیمه اول سال جاری شاهد عقب‌ماندگی ۳۸ درصدی درآمد نسبت به درآمد پیش‌بینی شده در بودجه هستیم، اما خوشبختانه با راهکارهای در نظر گرفته شده جهت تامین منابع مالی در کنار مدیریت هزینه‌ها، تمامی هزینه‌های جاری و عمرانی شهرداری در حد مطلوبی اختصاص یافته و مدیریت شهری با چالش خاصی در این زمینه مواجه نیست.

شایان ذکر است شرح هزینه ها در سایت شهرداری بارگزاری و در روزنامه های کثیرالانتشار چاپ و به سمع و نظر همگان می‌رساند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0