يکشنبه, 25 مهر 1400
     ۱۴۰۰/۰۷/۲۱
به همت اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس انجام شد؛
اجرای رنگ‌آمیزی و دیوارنگاری زیرگذر امامزاده حضرتین(ع)
در راستای ارتقای جلوه بصری و زیباسازی شهری، اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس اقدام به رنگ‌آمیزی و دیوارنگاری زیرگذر امامزاده حضرتین(ع) با طرحی الهام گرفته از معماری ایرانی کرده است

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس همواره با اجرای اقداماتی از قبیل رنگ‌آمیزی دیوارها، جداول، ایستگاه‌های اتوبوس، طراحی و اجرای المان‌های شهری، فضاسازی در مناسبت‌های مختلف و... نسبت به ارتقای سیما و منظر و جلوه بصری شهر تلاش می‌کند.

در همین راستا اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس اقدام به رنگ‌آمیزی و دیوارنگاری زیرگذر امامزاده حضرتین (ع) با طرحی الهام گرفته از معماری ایرانی کرده است.

شایان ذکر است، اجرای اقدامات متعدد در راستای زیباسازی شهری نیازمند نگهداری و مراقبت از سوی شهروندان می‌باشد.

5.7.2.0
    V5.7.2.0