يکشنبه, 25 مهر 1400
     ۱۴۰۰/۰۷/۲۲
به همت اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس انجام شد؛
نصب و جانمایی سردیس شهید عوض عزیزی
در راستای تکریم مقام والای شهدا، نصب و جانمایی سردیس شهید عوض عزیزی توسط اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس انجام شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محسن چیبایی، سرپرست شهرداری قدس در این خصوص گفت: حفظ نام و یاد شهدا و ارزش‌های انقلاب اسلامی از موضوعاتی است که مدیریت شهری سرلوحه اقدامات خود قرار داده است. از این‌ رو با استفاده از زبان هنر در سطح شهر اقداماتی نظیر دیوارنگاری با نقش چهره شهدا و ساخت و نصب المان‌ها و سردیس شهدا توسط اداره سیما و منظر شهری شهرداری در نقاط مختلف شهر انجام شده است.

وی افزود: نصب این‌گونه المان‌ها علاوه بر تاثیر ویژه‌ معنوی، در ارتقای سیمای شهری نیز نقش بسزایی دارد. در همین راستا، ساخت و جانمایی سردیس شهید عوض عزیزی توسط اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس در شهرک عزیزی نصب گردید.

5.7.2.0
    V5.7.2.0