شنبه, 24 مهر 1400
     ۱۴۰۰/۰۷/۲۲
  • کد خبر : ۱۱۱۹۰
قدردانی خانواده‌های معظم شهدا و اهالی شهرك شهید عزیزی از شهرداری قدس برای نصب سردیس شهید عوض عزیزی
جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و اهالی شهرک شهید عزیزی با انتشار پیامی، از شهرداری قدس برای نصب سردیس شهید عوض عزیزی تقدیر و تشکر کردند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، متن این پیام بدین شرح است:

اعضای محترم شورای اسلامی و رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهرقدس
برادر گرامی جناب آقای مهندس محسن چیبایی سرپرست محترم شهرداری قدس

سلام علیکم
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
احتراماً بدین وسیله اینجانبان جمعی از خانواده‌های شهدا، جانبازان، ایثارگران و اهالی قدرشناس شهرک شهید عزیزی شهید والامقام عوض عزیزی، مراتب تقدیر و تشکر خود را از اقدام بجا و شایسته و اثرگذار جانمایی و نصب تندیس بزرگوار شهید عوض عزیزی در این شهرک واقع در بلوار اصلی شورای اسلامی اعلام می‌داریم.

اتخاذ چنین رویه‌ای در نکوداشت و بزرگداشت شهدای بزرگوار که مجد ایران عزیزمان را مدیون آنها هستیم علاوه بر اجر اخروی، روح فرهنگ ایثار و شهادت می‌باشد.

در پایان مجدداً از این حرکت ارزشی و ماندگار اعضای شورای اسلامی شهر و سرپرست شهرداری و توجه و عنایت دیگر مسئولان خصوصا امام جمعه محترم و ولایتمدار حجت‌السلام والمسلمین جوکار، فرمانده شجاع و محبوب جناب سرهنگ حبیبی، مهندس موسویان و آقای رضا غزاله و همچنین شهردار و اعضای شورای شهر قبلی بوده و از خداوند منان برای آن بزرگواران آرزوی توفیق روز‌افزون داریم.

جمعی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران شهرک شهید عزیزی

5.7.2.0