يکشنبه, 25 مهر 1400
     ۱۴۰۰/۰۷/۲۲
  • کد خبر : ۱۱۱۹۱
پیام مدیریت شهری قدس به مناسبت سالروز شهادت حضرت امام حسن عسكری(ع) و آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج)
سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهرقدس به مناسبت سالروز شهادت جانسوز امام یازدهم شیعیان و آغاز امامت حضرت صاحب الزمان(عج) پیامی را منتشر کردند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسئولان مدیریت شهری قدس طی پیامی فرارسیدن سالروز شهادت مظلومانه امام حسن عسکری(ع) را به عموم شیعیان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت تسلیت گفتند. متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
هشتم ربیع‌الاول سالروز شهادت یازدهمین امام شیعیان، امام حسن عسکری علیه‌السلام است، امام همامی که با تحمل سخت‌ترین شرایط و محدودیت‌های اعمال شده از سوی حکومت جور، همواره چراغ هدایت مسلمانان را پرفروغ نگاه داشته و زمینه را برای امامت منجی عالم بشریت فراهم نمودند.

با شهادت این امام بزرگوار، پرچم ولایت و امامت امت اسلام در دست فرزند ایشان حضرت مهدی صاحب‌الزمان(عج) قرار گرفت تا در روز موعود با ظهور خود، عدالت و آزادی را در عالم بگستراند.

اینجانبان سالروز شهادت آن امام فرزانه را به پیشگاه حضرت ولیعصر(عج) و عموم شیعیان تسلیت عرض نموده و تعجیل در ظهور منجی عالم بشریت را از درگاه پروردگار منان مسئلت می‌نماییم.

5.7.2.0
    V5.7.2.0