دوشنبه, 8 آذر 1400
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
نمایشگاه «نقش نگار» در سالن فرهنگ و هنر شهرداری قدس برپا شد
۵۷ اثر هنری از هنرجویان طراحی، نقاشی و... در نمایشگاه گروهی «نقش نگار» در سالن فرهنگ و هنر شهرداری قدس در معرض دید شهروندان قرار گرفته است.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، نمایشگاه گروهی نقش نگار با نمایش آثار هنرجویان طراحی، نقاشی و... در سالن فرهنگ و هنر شهرداری قدس گشایش یافت.

در این نمایشگاه ۵۷ اثر از ۴۱ شرکت‌کننده در زمینه طراحی، نقاشی و... در معرض دید مخاطبان قرار گرفته است.

مراسم افتتاحیه نمایشگاه نقش نگار روز گذشته با حضور هنرمندان شرکت‌کننده و جمعی از شهروندان برگزار شد. همچنین مهندس چیبایی سرپرست شهرداری قدس با حضور در این نمایشگاه، از آثار هنری دیدن کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت بازدید از این نمایشگاه تا روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۰۴ از ساعت ۱۵ الی ۱۷ به سالن فرهنگ و هنر شهرداری قدس مراجعه کنند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0