دوشنبه, 8 آذر 1400
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۳
تجمع بزرگ بسیجیان در شهرقدس برگزار شد
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و در راستای نمایش اقتدار و آمادگی این نهاد انقلابی در سالروز فرمان تاریخی بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین، تجمع بزرگ بسیجیان در سالن فرهنگ و هنر شهرداری قدس برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، صبح امروز تجمع بزرگ بسیجیان در سالن فرهنگ و هنر شهرداری قدس برگزار شد.

در این مراسم که با حضور امام جمعه، فرماندهان سپاه، رئیس و اعضای شورای اسلامی و دیگر مسئولان شهرستان برگزار شد، بسیجیان با مشت‌های گره کرده و سر دادن شعارهایی علیه استکبار جهانی، با آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرده و با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بیعتی دوباره نمودند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0