دوشنبه, 8 آذر 1400
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۴
بازدید رئیس اداره فرهنگ شهرستان قدس از نمایشگاه "نقش نگار"
غلامرضا آبکار، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قدس از نمایشگاه "نقش نگار" که در سالن فرهنگ و هنر شهرداری قدس برپا شده، دیدن کردند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قدس در این بازدید ضمن تشکر از هنرمندان این نمایشگاه، از مجموعه مدیریت شهری به منظور حمایت و همکاری با هنرمندان در برپایی این نمایشگاه تقدیر کرد.

گفتنی است، ۵۷ اثر هنری از هنرجویان طراحی، نقاشی و... در نمایشگاه گروهی «نقش نگار» در سالن فرهنگ و هنر شهرداری قدس در معرض دید شهروندان قرار گرفته است.

امروز پنجشنبه روز پایانی نمایشگاه نقش نگار بوده و علاقه‌مندان می‌توانند جهت بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ به سالن فرهنگ و هنر شهرداری قدس مراجعه کنند.