پنج‌شنبه, 30 دی 1400
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
جلسه هفتگی دفاتر خدمات توسعه و تسهیل‌گری سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری قدس برگزار شد
جلسه دفاتر خدمات توسعه و تسهیل‌گری محلات امام سجاد(ع) و محمدآباد با حضور حمیدرضا کوزه‌گر ر‌ئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری، مهندس قهاری سرپرست دفتر فنی فرمانداری و مدیران و کارشناسان دفاتر تسهیل‌گری برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، این جلسه به منظور ارائه گزارش عملکرد، ایجاد هماهنگی و همچنین اقدامات لازم در جهت پیشبرد اهداف دفاتر در محل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری تشکیل شد.

در این جلسه حمیدرضا کوزه‌گر، رئیس سازمان با بیان اینکه طرح اقدام ملی مسکن که هدف آن ارتقای کیفی ساخت و ارائه خدمات به ساکنان است باید مورد توجه مدیران شهری باشد و بافت‌های فرسوده شهر به خصوص محله امام سجاد(ع) که مستعد اجرایی شدن طرح تجمیع است می‌تواند به عنوان نقطه قوتی جهت اجرای طرح‌های بازآفرینی به عنوان پروژه پایلوت با ارائه بسته‌های تشویقی مناسب برای سازندگان و شهروندان در دستور کار قرار گیرد.

5.7.2.0
    V5.7.2.0