پنج‌شنبه, 30 دی 1400
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۳
اولین یادواره شهدای كربلای شلمچه در شهرقدس برگزار شد
اولین یادواره شهدای کربلای شلمچه در شهرقدس با حضور امام جمعه، فرماندار، سرپرست شهرداری، اعضای شورای اسلامی ، رئیس شورای اسلامی شهرستان ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ، جمعی از خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگران و اقشار مختلف مردم در در حسینیه شهدای گمنام بوستان حضرت ولیعصر(عج) برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، نخستین یادواره شهدای کربلای شلمچه در شهرقدس با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین جوکار امام جمعه، گلیکانی فرماندار، مهندس شهلی سرپرست شهرداری، حجت‌الاسلام دکتر اشرفی، چناقچی و مهینی اعضای شورای اسلامی ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ،برخی دیگر از مسئولین، جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف مردم عصر امروز در حسینیه شهدای گمنام بوستان حضرت ولیعصر(عج) برگزار شد.

در این مراسم که با مداحی حاج محمد شرئیان همراه بود، حاج ابراهیم رضاپور از فرماندهان دوران دفاع مقدس و مدافع حرم به سخنرانی پرداخت.

5.7.2.0
    V5.7.2.0