پنج‌شنبه, 30 دی 1400
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۴
در دیدار روح‌انگیز یوسفی، عضو شورای شهر از سازمان عمران و بازآفرینی مطرح شد؛
پیشنهاد تشكیل كمیته بازآفرینی شهری در شورای اسلامی شهرقدس
روح‌انگیز یوسفی، عضو شورای اسلامی شهر در دیدار سرزده از سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری قدس پیشنهاد کرد کمیته بازآفرینی شهری در شورای اسلامی شهرقدس تشکیل شود.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، روح‌انگیز یوسفی به منظور بررسی و اطلاع از روند اجرای امور و عملکرد سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری قدس عصر امروز از این سازمان بازدید کرد و با حمیدرضا کوزه‌گر رئیس این سازمان به گفتگو پرداخت.

در این جلسه، رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری ضمن تشکر و قدردانی از توجه اعضای شورای اسلامی به حوزه بازآفرینی شهری، گزارشی از عملکرد سازمان تابعه خود در ۲ سال فعالیت سازمان ارائه کرد.

وی از جمله این اقدامات به تجهیز اداری، تدوین اساسنامه و نمودار ساختار سازمانی،
پیگیری تصویب محدوده بافت فرسوده به مساحت ۳۴۷ هکتار و ابلاغ ضوابط شهرسازی،
پیگیری و تهیه سند بازآفرینی شهرستان،
راه‌اندازی دفاتر خدمات توسعه و تسهیل‌گری محلات امام سجاد(ع) و محمدآباد، پیشنهاد بسته تشویقی مختص بافت فرسوده با هدف ایجاد انگیزه برای شهروندان و سازندگان در نوسازی، بهسازی و بازآفرینی، پیشنهاد افزایش درصد تخفیفات عوارض ساختمانی در بافت فرسوده، پروژه‌های پیشنهادی عمرانی و‌ اولویت‌های آن در بافت فرسوده با هدف ایجاد و افزایش سرانه‌های خدماتی در محله‌های کم‌برخوردار، پیشنهاد ایجاد ردیف بودجه اختصاصی برای سازمان عمران و بازآفرینی، پیشنهاد راه‌اندازی کارخانه آسفالت با مشارکت بخش خصوصی، پیگیری ساخت اولین پارکینگ طبقاتی شهر در ابتدای خیابان سجاد و سایر موارد اشاره کرد.

یوسفی نیز در این دیدار ضمن پیشنهاد تشکیل کمیته بازآفرینی شهری در شورای اسلامی با اولویت دانستن بازآفرینی بافت فرسوده برای مدیریت شهری، اظهار داشت: با توجه به اینکه حدود ۵۰ درصد شهروندان در بافت فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی ساکن هستند، توجه ویژه به این محلات و ارائه خدمات شهری تا رسیدن به سرانه‌های مطلوب ضروری است و شورای شهر در راستای تحقق اهداف مشخص و با برنامه‌ریزی مناسب از هیچ کمک و مساعدتی فروگذار نخواهد کرد.

5.7.2.0
    V5.7.2.0