شنبه, 29 مرداد 1401
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۸
  • کد خبر : ۱۱۸۷۲
پیام تسلیت مجموعه مدیریت شهری قدس به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام محمد تقی الجواد علیه‌السلام
شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر قدس به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام محمد‌تقی‌الجواد علیه‌السلام پیام تسلیتی را منتشر کردند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سی‌ام ماه ذی‌القعده مصادف است با شهادت امام جواد علیه‌السلام؛ شخصیت بزرگواری که به عنوان جوان‌ترین امام در اهل بیت علیهم‌السلام است.

از القاب مبارک ایشان جواد به معنای بخشنده است که از صفات بارز این امام همام محسوب می‌شود. اگر ما به عنوان پیروان واقعی تنها همین یک صفت بخشندگی را در سرلوحه زندگی خود قرار دهیم بسیاری از مشکلات از بطن زندگی و جامعه رخت برخواهد بست‌ و سعادتمندی و عاقبت بخیری در انتظار ماست‌.

اینجانبان فرارسیدن سالروز شهادت حضرت امام محمد تقی الجواد علیه‌السلام، دردانه امام ولی نعمت کشور عزیزمان ایران امام رضا علیه‌السلام را به محضر حضرت ولی‌عصر ارواحنافداه، مقام معظم رهبری مدظله العالی و مردم ولایتمدار شهرقدس تسلیت عرض می‌نماییم.

5.7.2.0
    V5.7.2.0