۱۴۰۱/۰۴/۰۸
سخنگوی شورای اسلامی شهرقدس:
نگاه شورا به عملكرد شهرداری تیزبینانه و نقادانه است
دکتر سعید ششگل‌نژاد، سخنگوی شورای اسلامی شهرقدس گفت: از آنجا که مهم‌ترين کارويژه نظارتی شوراها، نظارت و کنترل بر عملکرد شهرداری است، شورای ششم نگاه تیزبینانه و نقادانه به عملکرد شهرداری دارد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، دکتر ششگل‌نژاد افزود: عملکرد شهرداری باید به گونه‌ای باشد که از روزمرگی فاصله گرفته و به سمت تحول‌گرایی حرکت کند و جهت نیل به این هدف باید مدیرانی تحول‌گرا در جایگاه‌های مدیریتی شهرداری منصوب شوند.

وی ادامه داد: مدیران ارشد شهرداری باید از نیروهای بومی انتخاب شوند و تنها در صورتی که در مجموعه بومی خود فردی شایسته نداشتیم از افراد غیربومی استفاده شود ولی باید به صورت مسئولانه فعالیت کنند.

ششگل‌نژاد عنوان کرد: موزه شهدا در شهر متاسفانه تعطیل است و مناسب‌ترین روش جهت فعال‌ شدن این مجموعه حیاتی، واگذار کردن آن به مجموعه شهدای گمنام است که این موضوع به سرعت از سوی شورا و شهرداری تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری می‌شود.