شنبه, 29 مرداد 1401
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۲
با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی حوزه حمل و نقل برگزار شد؛
جلسه بررسی مسائل و مشكلات حوزه حمل و نقل شهری در استانداری تهران
جلسه بررسی مسائل و مشکلات موجود در حوزه حمل و نقل شهری با حضور مدیرعامل حوزه حمل و نقل سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، نماینده بازرسی وزارت کشور، مدیر حمل و نقل استانداری و روسای سازمان‌های حمل و نقل بار و مسافر شهرستان‌های استان تهران در سالن همایش‌های استانداری برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در این جلسه طرح‌های موجود در راستای ارتقای سطح کیفی خدمات‌رسانی به شهروندان و همچنین مشکلات و چالش‌ها و ضعف کیفی ناوگان حمل و نقل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، عین‌الله سرابی سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری قدس با اشاره به مشکلات و چالش‌های موجود در این حوزه، به ارائه راهکارها و برنامه‌هایی در جهت ارتقای سطح کیفی و نوسازی ناوگان مسافری شهری پرداخت.

5.7.2.0
    V5.7.2.0