شنبه, 29 مرداد 1401
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۳
محمدرضا هاشمی، سرپرست منطقه ۳ شهرداری قدس خبر داد:
اجرای عملیات لكه‌گیری و روكش آسفالت ۱۳ معبر با هدف ساماندهی و بهسازی معابر شهر
محمدرضا هاشمی سرپرست منطقه ۳ شهرداری قدس با اشاره به توجه و دستورات مهندس شهلی شهردار قدس مبنی بر اجرای طرح جامع ساماندهی معابر، از تداوم عملیات مرمت و بهسازی معابر سطح شهر با اجرای لکه‌گیری و روکش آسفالت ۱۳ معبر دیگر در منطقه ۳ شهرقدس خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، سرپرست منطقه ۳ شهرداری قدس گفت: تصمیمات شهردار و اعضای شورای اسلامی مبنی بر تصویب بودجه قابل توجه جهت اجرای عملیات آسفالت، نشانگر توجه ویژه به امر ساماندهی معابر است.

وی افزود: ساماندهی و ارتقای سطح کیفی معابر می‌تواند موجب تسهیل در تردد شهروندان و روان‌سازی ترافیک شهری، ارتقای سطح کیفی زیست‌پذیری و ارتقای جلوه بصری شود.

سرپرست منطقه ۳ شهرداری قدس از تداوم عملیات مرمت و بهسازی معابر سطح شهر با اجرای لکه‌گیری و روکش آسفالت ۱۳ معبر دیگر نظیر محوطه پشت استخر مروارید، شهرک بنیاد شهید، خیابان چلچله، بلوار ۴۵ متری شهید کلهر، بلوار جمهوری، کوچه‌های استاد بهزاد، سهراب سپهری، احمدیان، حجاب، شهید رجایی و معابر مجاور دیگر در منطقه ۳ خبر داد.

هاشمی خاطرنشان کرد: معابری که نیازمند ساماندهی هستند به صورت مستمر شناسایی شده و در برنامه کاری شهرداری جهت مرمت و بهسازی آسفالت قرار دارند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0