شنبه, 29 مرداد 1401
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۳
  • کد خبر : ۱۱۹۵۳
ایمن‌سازی بلوار ۴۵متری شهید كلهر و انقلاب اسلامی با نصب تابلوها و علائم ترافیكی جدید
عملیات ایمن‌سازی بلوار ۴۵متری شهید کلهر و انقلاب اسلامی با نصب تابلوها و علائم ترافیکی جدید و تعویض استوانه‌های فرسوده ترافیکی با هدف افزایش ایمنی و تردد آسان خودروها توسط معاونت حمل‌‌ونقل و ترافیک شهرداری قدس اجرایی شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، یکی از اقداماتی که همواره در دستور کار معاونت حمل‌ونقل شهرداری قدس قرار دارد، عملیات جانمایی و نصب علائم و تابلوهای ترافیکی در معابر سطح شهر است.

با توجه به اینکه تابلو‌ها و علائم ترافیکی عمدتا به جهت شرایط جوی و به مرور زمان فرسوده می‌شود و همچنین در نقاطی که نیازمند نصب علائم ترافیکی است، عملیات جانمایی و نصب تابلوها و علائم ترافیکی اجرایی می‌شود.

این اقدامات به طور مستمر در سطح شهر انجام می‌گیرد که یکی از مهم‌ترین عوامل برای جلوگیری از تخلفات رانندگی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، وجود علائم و تابلوهای هشداردهنده در معابر سطح شهر است.

5.7.2.0
    V5.7.2.0