سه‌شنبه, 18 بهمن 1401
     ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج انجام شد:
دیدار امام جمعه و مسئولین مجموعه مدیریت شهری قدس با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان قدس
مسئولین ارشد مدیریت شهری با حضور امام‌جمعه شهر ستان، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج با سرگرد حفیظی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان قدس دیدار کرده و از خدمات ایشان و نیروهای مقاومت بسیج در پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی و امنیت مردم قدردانی کردند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در این دیدار که با حضور شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی و همچنین معاون و مدیران شهرداری برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام(ره) و شهدای انقلاب اسلامی، بر همکاری و تعامل دوسویه مجموعه مدیریت شهری و سپاه پاسداران و بسیج در جهت عمران و آبادانی شهر و ارتقای رفاه اجتماعی مردم تاکید شد.

مدیران شهری ضمن تاکید بر اهمیت وجودی بسیج به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی، مجموعه شورای اسلامی و شهرداری را به عنوان بزرگترین ارگان خدمت‌رسان‌ دولت، همواره در کنار و پا به پای این نهاد مردمی در جهت نیل به اهداف والای انقلاب اسلامی، دانستند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0