۱۴۰۱/۱۱/۰۴
جلسه ملاقات عمومی شهردار قدس با شهروندان برگزار شد
مطابق روال سه‌شنبه‌های هر هفته، در راستای تکریم ارباب رجوع، پاسخگویی شایسته و پیگیری مطالبات مردم، جلسه ملاقات عمومی مهندس شهلی، شهردار قدس با جمعی از شهروندان، با حضور مدیران مناطق و معاون شهرسازی در سالن جلسات شهرداری قدس برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، با هدف تسريع در رسيدگی به مشکلات و پیگیری مطالبات شهروندان، صبح امروز برنامه ملاقات هفتگی شهردار قدس برگزار شد و جمعی از شهروندان ضمن ملاقات حضوری با مهندس شهلی به بيان مسائل و مشکلات خود پرداختند.

در این جلسه، مهندس شهلی پس از دیدار و گفتگوی چهره به چهره با شهروندان، ضمن بررسی و ارائه رهنمودهای لازم، دستورات مقتضی را در چارچوب قوانين شهرداری در جهت رسيدگی به مشکلات شهروندان صادر کرد.
لازم به ذکر است جلسات ملاقات عمومی هفتگی شهردار با شهروندان در جهت احصای مشکلات و معضلات مرتبط با شهرداری روزهای سه‌شنبه هر هفته از ساعت ۸ الی ۱۲ صبح در محل ساختمان مرکزی شهرداری قدس برگزار می‌شود و شهروندان جهت ثبت‌نام شرکت در این جلسات می‌توانند به اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس مراجعه نمایند.