شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۱/۱۱/۱۷
با حضور استاندار تهران برگزار شد؛
آیین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای دولت سیزدهم و بهره‌برداری از ۴ پروژه عمرانی شهرستان قدس
به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، آیین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای دولت سیزدهم و ۴ پروژه عمرانی شهرستان قدس با حضور علیرضا فخاری استاندار تهران، مسئولان شهرستان، خانواده‌های معزز شهدا و جمعی از مردم شریف شهرستان قدس برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، استاندار تهران و هیات همراه در بدو ورود به شهرقدس در گلزار شهدای بهشت فاطمه (س) حضور یافته و به همراه مسئولان شهرستان ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدر، با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

در ادامه، مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای دولت سیزدهم که با مشارکت تمامی نهادها و دستگاه‌های اجرایی شهرستان قدس در مصلی شهر برپا شده است، برگزار شد.

همچنین به مناسبت دهه مبارک فجر، تعدادی از پروژه‌های عمرانی شهرستان قدس با حضور استاندار تهران افتتاح شد و پروژه‌های سالن ورزشی شهید ولی‌الله محمدی و گلخانه شهرک فرزان از طرح‌های عمرانی شهرداری قدس و همچنین مدرسه ۲۱ کلاسه در شهرک فرزان و شرکت تولیدی لباس سارک به بهره‌برداری رسیدند.

6.1.15.0
    V6.1.15.0