سه‌شنبه, 1 آبان 1403
     ۱۴۰۲/۰۶/۲۵
آغاز عملیات مكانیزه آسفالت بلوار تولیدگران
عملیات روکش آسفالت بلوار تولیدگران از صبح امروز توسط معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس آغاز شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، اجرای عملیات بهسازی و روکش آسفالت مکانیزه محور جنوب به شمال بلوار تولیدگران حد فاصل تقاطع بلوار جمهوری و بلوار تولیدگران تا ابتدای چهار‌راه شهید همدانی به طول تقریبی ۸۵۰ متر و عرض ۹ متر و با استفاده از ۱۰۰۰تن آسفالت گرم از صبح امروز آغاز شد.

بلوار تولیدگران یکی از محورهای مهم ورودی و خروجی شهر قدس به سمت تهران و کرج است و نقش قابل توجهی در کاهش بار ترافیکی شهر قدس دارد.

گفتنی است، تکمیل بهسازی خیابان‌ها، عملیات روکش مکانیزه و اجرای آسفالت در معابر و تسریع در تکمیل طرح‌های توسعه محله‌ای از جمله فعالیت‌های عمرانی شهرداری قدس است که به صورت ویژه در سال جاری در دستور کار قرار دارد.

6.1.15.0
    V6.1.15.0