شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۲/۱۱/۲۱
با حضور وزیر ورزش و استاندار تهران برگزار شد
آیین افتتاح ۵ پروژه عمرانی شهرداری قدس با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد ریال به مناسبت دهه مبارك فجر
همزمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ایام دهه مبارک فجر آیین افتتاح و بهره‌برداری از ۵ پروژه عمرانی شهرداری قدس صبح امروز ۲۱ بهمن‌ماه با حضور وزیر کیومرث هاشمی ورزش و جوانان، علیرضا فخاری استاندار تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی امام جمعه، مسئولان شهرستان، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران و جمعی از مردم ولایت‌مدار شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ سعید شهلی شهردار قدس ضمن تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر، گفت: با حمایت‌ اعضای محترم شورای اسلامی شهر قدس، امسال بودجه خوبی در بخش عمرانی تخصیص یافت و بیش از ۳۵ پروژه‌ در حوزه‌های مختلف فرهنگی، ورزشی و... با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال اجرا شد.

وی در تشریح پروژه‌های افتتاح شده در دهه فجر، گفت: امروز ۵ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد ریال افتتاح شد که شامل سالن ورزشی چندمنظوره ۵ هزار نفری شهید ابراهیم هادی، مجموعه تنیس، پدل و اسکواش شهیدان گودرزی، یادمان قدس شریف، خانه فرهنگ شهید رضا مرادی علمدار و فاز ۲ بوستان شهید عزیزی به بهره‌برداری رسید.

شایان ذکر است، حضور در گلزار شهدای شهرستان در بدو ورود استاندار و ادای احترام به مقام والای شهیدان با نثار شاخه گل، افتتاح پروژه‌های شهرستانی و پروژه‌های مدیریت شهری، برگزاری مراسم ویژه در کنار یادمان قدس شریف، سخنرانی، اجرای سرود و تقدیر جامعه ایثارگران شهرستان قدس از شهردار قدس با اهدای لوح سپاس از طرف استاندار از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

6.1.15.0
    V6.1.15.0