شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۲/۱۱/۲۲
وزیر ورزش و جوانان:
پروژه‌های عمرانی شهرقدس از بهترین پروژه‌ها در سطح كشور است
وزیر ورزش و جوانان در مراسم افتتاح پروژه‌های عمرانی شهرقدس، ضمن تقدیر از عملکرد مجموعه مدیریت شهری قدس در افزایش سرانه ورزشی با احداث پروژه‌های بزرگ و کاربردی در سطح شهر، مجموعه ورزشی تنیس و پدل و سالن ورزشی چند‌منظوره را جزو بزرگترین و بهترین پروژه‌ها در سطح کشور خواند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان در حاشیه آیین افتتاح پروژه‌های عمرانی شهر قدس گفت: امروزه ارتقای سرانه‌های ورزشی، جزو مهم‌ترین نیازها و دغدغه‌های ممکن در یک شهر است که موجب جلوگیری از انواع آسیب های اجتماعی خصوصا در بین نوجوانان و جوانان می‌شود.

وی افزود: امروزه حرکت شهرقدس در ارتقای سطح سرانه‌های ورزشی، حرکتی رو به جلو است و مجموعه مدیریت شهری اعم از شورای اسلامی و شهرداری اهتمام ویژه ای نسبت به امر ورزش در این شهر دارند.

هاشمی در ادامه عنوان کرد: پروژه‌های امروز شهرقدس از بزرگترین و بهترین پروژه‌های ورزشی در سطح کشور است که امروز تقدیم این مردم شریف شد.

وزیر ورزش و جوانان در پایان از علمکرد اعضای شورای اسلامی و شهردار قدس در احداث این پروژه های بزرگ تقدیر و تشکر کرد.

6.1.15.0
    V6.1.15.0