شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۲/۱۱/۲۲
راهپیمایی با شكوه یوم الله ۲۲ بهمن در شهر قدس برگزار شد
راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن همزمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی امروز یکشنبه با حضور پرشور و انقلابی اقشار مختلف مردم و مسئولان در شهر قدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ مردم ولایتمدار و انقلابی شهرقدس همگام با دیگر هموطنان در جای جای ایران اسلامی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن شرکت کردند تا یک بار دیگر پشتیبانی قاطع خود را از آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی اعلام کنند.

مردم شهرقدس در حالی که پرچم سه‌رنگ ایران و دست نوشته‌های حاوی جملات انقلابی در دست داشتند از میدان قدس به سمت میدان مصلی حرکت و با حضور در صحن مصلی بزرگ شهرستان ضمن استماع سخنان حجت الاسلام محمدی امام جمعه شهرستان قدس، با مشت های گره کرده و فریاد الله اکبر قطعنامه پایانی مراسم را تایید نمودند.

6.1.15.0
    V6.1.15.0