يکشنبه, 9 ارديبهشت 1403
     ۱۴۰۳/۰۱/۰۸
بازدید استاندار تهران از ستاد خدمات سفر شهرستان قدس
استاندار تهران در سلسله روند بازدید از ایستگاه‌های ستاد خدمات سفر شهرستان های استان تهران پیش از ظهر امروز با حضور در شهرقدس از محل ستاد خدمات سفر این شهر به صورت میدانی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ علیرضا فخاری استاندار تهران در ادامه بازدید های میدانی در ایام نوروز در راستای اطلاع از نحوه خدمات رسانی این مراکز به شهروندان و مسافران نوروزی، پیش از ظهر امروز به اتفاق فرماندار و دیگر مسئولین شهرستانی از ستاد خدمات سفر شهرستان به صورت میدانی بازدید کردند.

گفتنی است: در این بازدید گزارشی از نحوه خدمت رسانی و امکاناتی که توسط ستاد به شهروندان و مسافران نوروزی ارائه داده می‌شود به سمع و نظر استاندار تهران رسید.

فخاری در روند این بازدید، ضمن تقدیر از عملکرد مطلوب دستگاه‌های مربوطه برپا کننده ستاد، پیشنهاداتی را در جهت ارائه هر چه بهتر خدمات به مسافران نوروزی ارائه و بر تکریم مضاعف گردشگران تاکید کرد.