دوشنبه, 1 مرداد 1403
  • ساعت : ۱۴:۴۱
     ۱۴۰۳/۰۲/۲۵
حریق منزل مسكونی در شهرقدس مهار شد
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس از عملیات اطفای حریق یک منزل مسکونی در خیابان قدس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ محسن همیانی گفت: شب گذشته دوشنبه ۲۴ اردیبهشت یک مورد حریق منزل مسکونی در خیابان قدس به مرکز پیام سازمان مخابره شد که نیروهای آتش‌نشانی در سریع‌ترین زمان به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: حریق در یک ساختمان دوطبقه رخ داده بود و با توجه به محبوس شدن ساکنین طبقه بالای ساختمان، آتش‌نشانان همزمان با اطفای حریق، نسبت به تخلیه محبوسین اقدام نمودند. خوشبختانه با حضور به‌موقع نیروها حریق اطفا گردیده و از سرایت آتش به طبقه بالای ساختمان جلوگیری به عمل آمد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه با خسارات جانی همراه نبود، خاطرنشان کرد: بسیاری از حوادث ناشی از سهل‌انگاری و بی‌احتیاطی افراد می‌باشد و با رعایت مسائل ایمنی و آموزش شهروندان، می‌توان از بسیاری از حوادث و حریق‌ها پیشگیری کرد.

6.1.15.0
    V6.1.15.0