شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۳/۰۲/۲۵
نهضت مدرسه‌سازی مجموعه مدیریت شهری قدس با احداث همزمان ۲ مركز آموزشی/ بهره‌برداری از اولین مدرسه در مهرماه امسال
شهردار قدس با اشاره به نهضت مدرسه‌سازی مجموعه مدیریت شهری قدس با احداث همزمان ۲ مدرسه ۱۲ کلاسه در راستای ارتقای سرانه آموزشی شهر، از پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی نخستین پروژه که سال گذشته کلنگ‌زنی شد، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ سعید شهلی با بیان اینکه کمبود سرانه‌های عمومی در شهرقدس مشهود است، گفت: ارتقای سطح سرانه‌های عمومی از اولویت‌های اصلی شورای اسلامی و شهرداری بوده و بر همین اساس پروژه‌های عمرانی مختلفی در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی، آموزشی، درمانی، فضای سبز و... اجرایی شده است.

وی افزود: در راستای همین رویکرد، سال گذشته کلنگ احداث یک مدرسه ۱۲ کلاسه بر زمین زده شد که با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی در حال حال احداث می‌باشد و هفته دولت امسال در آستانه آغاز سال تحصیلی به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار قدس خاطرنشان کرد: همزمان با هفته شوراها در ماه جاری نیز دومین پروژه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه کلنگ‌زنی شد که عملیات عمرانی این پروژه نیز به‌زودی اجرایی خواهد شد.

6.1.15.0
    V6.1.15.0