شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۳/۰۳/۲۰
۳۰ عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس در هفته سوم خرداد
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس با ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان در هفته سوم خردادماه، از ۱۱ عملیات موفق اطفای حریق و ۱۹ عملیات امداد و نجات توسط نیروهای آتش‌نشانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ محسن همیانی در تشریح مهم‌ترین این عملیات‌ها گفت: در ایام هفته گذشته متاسفانه شاهد حوادث آتش‌سوزی ۴ دستگاه خودرو بودیم که نیروهای آتش‌نشانی نسبت به اطفا و ایمن‌سازی محل حادثه اقدام کردند.

وی افزود: در حادثه‌ای دیگر، حریق بوفه بیمارستان سردار سلیمانی به سازمان مخابره شد که نیروها سریعا به محل اعزام و حریق را کاملا اطفا نموده و از گسترش حریق به نقاط دیگر جلوگیری به عمل آوردند و خوشبختانه این حادثه مصدوم یا خسارت جانی نداشت.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس خاطرنشان کرد: یک مورد اطفای حریق انبار ضایعات و کارتن، عملیات امداد و نجات در حادثه سقوط آنتن مخابراتی در محدوده شرکت کفش ملی بر اثر طوفان و وزش باد شدید و عملیات امداد و نجات حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی سواری از مهم‌ترین عملیات‌های انجام شده در هفته سوم خرداد‌ماه بوده است.

6.1.15.0
    V6.1.15.0