دوشنبه, 1 مرداد 1403
  • ساعت : ۱۲:۳۸
     ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
  • کد خبر : ۱۳۰۴۶
اقدامات روزانه و گسترده سازمان فضای سبز شهرداری قدس در نگهداری و رسیدگی به پارك‌ها، بلوارها و میادین
سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدس به طور روزانه و گسترده عملیات بهسازی و ساماندهی فضای سبز پارک‌ها، بلوارها و میادین را در برنامه کاری خود دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ در راستای ارتقای منظر شهری و با تلاش نیروهای زحمتکش حوزه فضای سبز شهرداری بهسازی و رسیدگی به کیفیت فضای سبز موجود در پارک‌ها، بلوارها و میادین بدون وقفه و به صورت روزانه در تمامی زمینه‌ها در حال انجام است.

از جمله این اقدامات می‌توان به کاشت گل‌ها و گیاهان زینتی، کاشت نهال درخت و درختچه، فرم‌دهی به درختان، توسعه شبکه آبیاری فضای سبز برای بهبود وضعیت آبرسانی و مصرف بهینه آب و... اشاره کرد.

شایان ذکر است، سازمان فضای سبز شهرداری قدس با اتکا به تولیدات داخلی خود در حوزه تامین گل‌ها و گیاهان مصرفی به صرفه‌جویی و کاهش قابل توجه هزینه‌های این بخش دست یافته است.

6.1.15.0
    V6.1.15.0