سه‌شنبه, 2 مرداد 1403
  • ساعت : ۱۲:۴۳
     ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
  • کد خبر : ۱۳۰۴۷
انتقاد شدید نماینده شهرستان قدس در شورای اسلامی استان تهران از كمبود آب و چالشهای احتمالی پیش رو و تاكیدبر تعامل دو جانبه برای خدمت رسانی مطلوب به شهروندان
بیست و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی استان تهران با حضور مشترک نمایندگان مردم و مسئولین اداره آب منطقه ای پیرامون افزایش تعامل و همکاری های دوجانبه، در محل ساختمان شورای اسلامی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ محمدباقر قیومی نماینده شورای شهرستان قدس و سخنگوی شورای اسلامی استان تهران در این جلسه با انتقاد شدید از عملکرد غیراصولی اداره آب منطقه‌ای شهرستان قدس در جلوگیری از هدررفت آب شرب، اظهار کرد: متاسفانه در نقاط مختلف شهرقدس به دلیل فرسودگی شبکه آبرسانی شاهد هدررفت درصد بالایی از آب تصفیه شده و همچنین کمبود منبع ذخیره آب در نقاط مختلف شهر هستیم که لازم است بودجه عمرانی بیشتری برای تعویض شبکه لوله‌های گالوانیزه قدیمی و ایجاد منبع ذخیره آب با توجه به تراکم جمعیتی اختصاص یابد. همچنین با توجه به محدود بودن وسعت شهرستان قدس و محدودیت‌های موجود در حفر چاه و اینکه شهرستان قدس از قدیم‌الایام در مسیر رودخانه کرج بوده باید سهمیه بیشتری از آب سد کرج جهت جبران کمبود آب شهروندان اختصاص یابد.

وی افزود: از سوی دیگر نیز سال‌هاست با وجود شرایط بحرانی و تنش آبی در کشور، در بخشی از شهر در هر ثانیه حدود ۴۰۰ لیتر آب تصفیه شده از تصفیه‌خانه هدر رفته و چند متر پایین‌تر با فاضلاب صنعتی ادغام و به سمت دشت‌های پایین‌دست رهاسازی می‌شود که از آب منطقه‌ای می‌خواهیم نسبت به سرعت بخشیدن به مدیریت مصرف آب در بخش‌های کشاورزی، صنعتی و فضای سبز اقدام نماید.

قیومی در ادامه گفت: مدیریت شهری قدس در راستای آبیاری فضای سبز و جلوگیری از هدر‌رفت آب تصفیه‌خانه و حل این بحران، با اداره آب منطقه‌ای و آبفا وارد مذاکرات شده و اقداماتی از قبیل لوله‌کشی و انتقال آب در حال انجام است اما متاسفانه عدم همکاری لازم آنها در زمینه میزان هزینه‌های آب مصرفی و عدم توجه به تذکرات مدیران شهری مشکلات فراوانی را ایجاد نموده است.

نماینده شورای شهرستان قدس در شورای اسلامی استان تهران همچنین خواستار تسریع در اجرای مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب جهت رفع مشکلات مردم و همچنین کاهش آلایندگی بهداشتی حاصل از رهاسازی فاضلاب توسط بعضی از شهروندان شد.

سخنگوی شورای اسلامی استان تهران در خاتمه با اشاره به ارتباط تنگاتنگ شهرداری‌ها با دستگاه‌های خدمات‌رسان، تصریح کرد: هر چه تعامل بین مدیریت شهری و ادارات خدمات‌رسان بیشتر باشد، قطعا شاهد بهبود سطح خدمات‌رسانی و به دنبال آن رضایتمندی شهروندان خواهیم بود و امیدواریم این مشکل نیز بزودی مرتفع گردد.

6.1.15.0
    V6.1.15.0