دوشنبه, 1 مرداد 1403
  • ساعت : ۲۲:۳۴
     ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
اولین جلسه مطالعه مهندسی ارزش جانمایی ایستگاه متروی شهرقدس برگزار شد
اولین جلسه هم‌اندیشی و بررسی مطالعه مهندسی ارزش جانمایی ایستگاه متروی شهرقدس امروز چهارشنبه ۲۳ خرداد به ریاست حمیدرضا بذرافشان معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس و با حضور مسئولین ارشد متروی غرب استان تهران و شرکت راه‌آهن، مدیر اداره سرمایه‌گذاری شهرداری و مشاورین ترافیکی شهرداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ بذرافشان درخصوص مهم‌ترین محورهای این نشست گفت: در ادامه سلسله جلسات مشترکی که میان مجموعه مدیریت شهری و شرکت مترو پیرامون پروژه متروی شهرقدس برگزار می‌شود، امروز نیز اولین جلسه بررسی مطالعه مهندسی ارزش جانمایی ایستگاه مترو برگزار گردید.

وی افزود: در این جلسه کلیات و خط سیر پروژه، پیشنهادات موجود جهت جانمایی ایستگاه‌ها و زمانبندی اجرای پروژه مطرح شد و مسئولان هر یک از ارکان ذی‌نفع در پروژه از جمله شهرداری و شرکت‌های مترو و راه‌آهن نظرات کارشناسی خود را بیان کردند.

معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس با بیان اینکه انجام مطالعات کارشناسی نباید وقفه‌ای در سرعت اجرای پروژه ایجاد کند، گفت: طی روزهای آینده جلسات فنی و کارشناسی دیگری با حضور مسئولان حاضر در نشست امروز به منظور تصمیم‌گیری نهایی در این خصوص برگزار خواهد شد.

بذرافشان تصریح کرد: پروژه ‌های عمرانی بزرگ همچون مترو دارای پیچیدگی­‌های فنی و اجرایی و مستلزم صرف هزینه­‌های زیادی است که به منظور دستیابی به مطلوب‌ترین نتیجه که به نفع شهر و مردم باشد از مهندسی ارزش بهره گرفته می­‌شود. مهندسی ارزش روشی سیستماتیک، نظام‌یافته و مبتنی بر خلاقیت و کار گروهی برای بهبود عملکرد و افزایش کیفیت در پروژه­‌هاست.

6.1.15.0
    V6.1.15.0