يکشنبه, 18 شهريور 1403
     ۱۴۰۳/۰۵/۰۵
برپایی میز خدمت ادارات شهرستان قدس به مناسبت سالروز اولین اقامه نماز جمعه در كشور
به مناسبت گرامیداشت پنجم مردادماه، سالروز اولین اقامه نماز جمعه در کشور، پیش از مراسم نماز جمعه امروز، میز خدمت و پاسخگویی با حضور برخی مسئولان شهرستان از جمله اعضای شورای اسلامی و معاونین شهردار قدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ در ادامه سلسله جلسات میز خدمت و پاسخگویی که در مصلی و همچنین مساجد سطح شهر برگزار می‌شود، امروز نیز شهروندان در دیدار چهره به چهره با مسئولان به طرح مشکلات و مطالبات خود پرداختند.

در این میز خدمت، ندیری رئیس شورای اسلامی شهرستان، یحیی‌زاده دبیر شورا، حجت‌الاسلام اشرفی، لطفی و چناقچی اعضای شورای اسلامی، عظیمی معاون شهرسازی و شاملی سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری با شماری از شهروندان دیدار داشته و مسائل و مشکلات آنها را مورد رسیدگی و پیگیری قرار دادند.

شایان ذکر است، جلسات ملاقات مردمی در مجموعه شهرداری نیز به صورت هفتگی در روزهای سه‌شنبه برگزار می‌شود.

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

6.1.15.0