۱۳۹۷/۱۱/۱۸
دکتر بنفشه رفیعی در بازدید از نمایشگاه صنایع دستی به یاد یاس:
نقش آفرینی غیر قابل انكار و بی بدیل بانوان در عرصه های كارآفرینی
دکتر بنفشه رفیعی رییس کمیسیون فرهنگ و امور بانوان شورای اسلامی شهر قدس، در بازدید از نمایشگاه صنایع دستی به یاد یاس، گفت: نقش آفرینی بی بدیل بانوان در عرصه های کارآفرینی غیر قابل انکار است.

دکتر بنفشه رفیعی در بازدید از نمایشگاه صنایع دستی به یاد یاس:
نقش آفرینی غیر قابل انکار و بی بدیل بانوان در عرصه های کارآفرینی

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، دکتر بنفشه رفیعی در بازدید از نمایشگاه صنایع دستی به یاد یاس که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شده است، با اشاره به دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی اظهار داشت: نقش زنان همواره در خانواده به عنوان هسته پایدار جامعه و محور بنیادین تحولات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی شناخته شده و این نقش پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با رویکرد نوینی زمینه‌ های ورود زنان به عرصه‌ های اجتماعی- اقتصادی و سیاسی را تا حد قابل توجهی مهیا کرده است.

رییس کمیسیون فرهنگ و امور بانوان شورای اسلامی شهر قدس، افزود: امروزه حضور زنان در تمام عرصه ها به خصوص حوزه های اقتصادی و عرصه کارآفرینی یک الزام است زیرا نقش زنان با توجه به افزایش سهم زنان دانش آموخته دانشگاهی از یک سو و تبعات تغییرات اجتماعی و فرهنگی که سهم زنان سرپرست خانواده به طور مستمر در حال افزایش است، حضور زنان در عرصه کارآفرینی کشور و بهبود شاخص های اقتصادی و در نتیجه کارآمد شدن سرمایه انسانی جامعه اجتناب ناپذیر است.

وی بیان داشت: در همین راستا بحث توانمندسازی زنان بایستی هرچه بیشتر مورد توجه قرار گیرد و با شناسایی توانمندیهای ایشان، از آن به درستی استفاده شود زیرا با تأثیرگذاری بانوان در اقتصاد جامعه، ایشان از فرد مصرف گرا به یک فرد مولد تبدیل می شوند که می توان از پتانسیل و ظرفیت این قشر در جامعه بهره برد.

دکتر رفیعی با اشاره به نقش مؤثر برگزاری این نمایشگاه ها خاطر نشان کرد: با توجه به نقش بی‌بدیل و غیر قابل‌انکار زنان به‌عنوان حامی و پشتیبان جریان اشتغال و توسعه پایدار، باید تشویق و حمایت از کارآفرینی زنان، فراهم کردن فرصت‌های آموزشی، ارتقای مهارت‌های شغلی بانوان کارآفرین، ایجاد فرصت‌های عرضه تولیدات و خدمات و بازاریابی اقلام تولیدی به‌عنوان بخشی از راهکارهای مؤثر در تقویت و حمایت از زنان کارآفرین در کشور مدنظر قرار گیرد.

گفتنی است؛ نمایشگاه صنایع دستی به یاد یاس، با هدف عرضه و نمایش هنرهای دستی، تعامل بین هنرمندان جهت ارتقای سطح کیفی تولیدات، ایجاد بستر مناسب به منظور معرفی، عرضه و بازاریابی اقلام گروه های صنایع دستی، معرفی توانمندی هنرمندان در رشته‌های مختلف و رونق تولید صنایع دستی به عنوان یک محصول فرهنگی درآمدزا از روز دوشنبه 15بهمن ماه تا 17 بهمن سال جاری به مدت سه روز از ساعت 9 صبح الی 19 عصر در محل جنب بوستان آزادگان، سالن ورزشی بانوان در حال برگزاری می باشد.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس
امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱