چهارشنبه, 26 تير 1398
     ۱۳۹۷/۱۱/۱۹
مسعود مختاری شهردار قدس:
خرید 15 اتوبوس و نوسازی 16 اتوبوس گامی بلند در بهسازی و ارتقای حمل و نقل عمومی شهر قدس/ نوسازی 25 درصدی اتوبوس های شهری خدمتی دیگر از شهرداری به مردم شریف قدس
مسعود مختاری شهردار قدس ضمن اعلام خبر خرید 15 اتوبوس و نوسازی 16 اتوبوس شهری، این اقدام را مهمترین اقدام در ارتقای کیفیت حمل و نقل عمومی شهر قدس در چند سال گذشته خواند که به یمن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران صورت گرفت.

مسعود مختاری شهردار قدس:
خرید 15 اتوبوس و  نوسازی 16 اتوبوس گامی بلند در بهسازی و ارتقای حمل و نقل عمومی شهر قدس/ نوسازی 25 درصدی اتوبوس های شهری خدمتی دیگر از شهرداری به مردم شریف قدس

مسعود مختاری شهردار قدس ضمن اعلام خبر خرید 15 اتوبوس و  نوسازی 16 اتوبوس شهری، این اقدام را مهمترین اقدام در ارتقای کیفیت حمل و نقل عمومی شهر قدس در چند سال گذشته خواند که به یمن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران صورت گرفت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری گفت : نیاز به نوسازی ، بازسازي و تجهیز خطوط اتوبوسرانی شهرداري هاي كشور موضوعی است که سال هاست به دغدغه سیاستگذاران و مجریان شهری تبدیل شده و هر سال به بهانه کمبود بودجه این بخش با سرعت بسیار پایینی نوسازی و يا باز سازي می شوند اما با همت مسئولان شهری بویژه شورای اسلامی شهر مقدمات خرید 15 اتوبوس و  نوسازی 16 اتوبوس در دهه فجر چهلم انقلاب اسلامی ایران انجام پذیرفت.

وی افزود: در حال حاضر در شهرستان قدس 4 خط فعال اتوبوس بين شهري وجود دارد كه تعداد 109 اتوبوس به شهروندان خدمات حمل و نقل ارائه می دادند كه از اين تعداد 79 دستگاه فرسوده بود و این در حالی است عدم بازسازي و يا نوسازي خطوط اتوبوسرانی در حالی است كه افزایش تقاضای سفرهای درون شهری نیز برای سرویس دهی به آن افزوده شده است.

شهردار قدس تصریح کرد: اما در اقدامی موثر و بزرگ در حالیکه هیچگونه اعتبارات استانی یا ملی به نوسازی سیستم حمل و نقل عمومی سال هاست انجام نشده است با افزودن این تعداد اتوبوس به ناوگان حمل و نقل شهری وضع موجود به 124 اتوبوس و 63 اتوبوس فرسوده تغییر کرد و به عبارتی کیفیت حمل و نقل شهری قدس تا 25 درصد بهبود یافت.

وی در پایان بیان داشت: تلاش می کنیم با تامین اعتبارات لازم بتوانیم تا حد امكان بازسازي ناوگان حمل و نقل عمومي بویژه اتوبوس ها را تا نوسازی کامل مد نظر قرار دهیم چرا که معتقدم شهروندان قدس شایسته سیستم حمل و نقل راحت و سریع هستند و در روزهای آینده و همگام با ارائه دستاوردهای شهرداری قدس در دهه فجر چهلم، اقدامات خوبی در زمینه احیای ناوگان اتوبوسرانی شهر قدس کلید خواهد خورد.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس