پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۱۱/۲۱
شهردار قدس خبر داد:
پروژه تعریض بلوار مبارزان شهر قدس در نقطه پایان
مسعود مختاری، ضمن بیان مراحل اجرای پروژه تعریض بلوار مبارزان شهر قدس، از اتمام این پروژه در ایام الله دهه فجر خبر داد که به مرحله بهره برداری رسیده است.

شهردار قدس خبر داد:
پروژه تعریض بلوار مبارزان شهر قدس در نقطه پایان

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با بیان اینکه پروژه تعریض خیابان مبارزان شهر قدس یکی از 16 پروژه هدف گذاری شده برای افتتاح در سالگرد چهلمین فجر شکوهمند انقلاب اسلامی ایران بوده است، گفت: اتمام عملیات تعریض بلوار مبارزان در شهرک کاووسیه با اجرای آسفالت مکانیزه لاین شمالی بلوار به طول بیش از دویست متر و مساحت دوهزار و چهارصد متر مربع با صرف ۴۵۰ تن آسفالت به پایان رسید.

وی افزود : از جمله اقدامات صورت گرفته در این پروژه را می توان احداث ديوار دو طرف نما مدرسه، احداث سرويس بهداشتي شامل 15 چشمه، سقف شيرواني سرايداري، اجراي 16 چشمه آبخوري و سكوي نشيمن در محوطه مدرسه، در بخش داخلی مدرسه دانست.

شهردار قدس تصریح کرد: همچنین در بخش بلوار نیز عملیات جدولگذاری به طول بیش از چهار صد متر، پیاده رو سازی، جابه جایی و انتقال  تاسیسات فنی، اجرای آسفالت حیاط مدرسه، احداث آبخوری و نهایتا زیرسازی و اجرای آسفالت بلوار انجام گرفته است.

وی در ادامه بیان داشت: هزینه اجرای این پروژه 11 میلیارد و 650 میلیون ریال از محل اعتبارات عمرانی شهرداری قدس بوده است و این پروژه در عرض 7 ماه تعریف و به مرحله اجرا درآمده است.

وی در پایان بیان داشت: شهرداری قدس نسبت به تعریف و اجرای پروژه های عمرانی در سطح شهر قدس اهتمام کامل دارد و ساماندهی معابر و تعریض از جمله طرح های حیاتی برای شهر هستند که موجب منظم شدن بافت کالبدی شهر برای بهبود عملکرد ساختارهای شهری از جمله جاده ها می گردند که به روانسازی فرآیند های شهری کمکی شایان می نماید و بر زمان و فعالیت های شهروندان اثر مثبت خواهد داشت.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس