۱۳۹۸/۰۲/۲۲
با هدف تقویت روحیه نشاط خانواده ها:
پارك خانواده در مجموعه زیتون شهر قدس در حال احداث است
مسعود مختاری شهردار قدس، ضمن اشاره به نقش بوستانها و فضاهای سبز شهری در تقویت روحیه نشاط خانواده ها، از آغاز عملیات عمرانی احداث بخشی از بوستان خانواده در مجموعه زیتون به مساحت 10 هزار متر مربع خبر داد.

با هدف تقویت روحیه نشاط خانواده ها:
پارک خانواده در مجموعه زیتون شهر قدس در حال احداث است

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری اظهار داشت: بوستانها یکی از مهمترین فضاهای ایجاد شده در سطح محلات هستند که با احداث این فضاها علاوه بر تقویت و ارتقای سرانه استاندارد فضاهای سبز شهری، با ایجاد مجال و فضای فعالیتهای خانوادگی، بستری برای شکل گیری فعالیتهای مشارکتی در جهت ایجاد بهره های اقتصادی، فرهنگی و غنی سازی اوقات فراغت فراهم می نمایند.

شهردار قدس با بیان اینکه نقش فضاهای سبز شهری در تقویت روحیه نشاط خانواده‌ها انکارناپذیر است، افزود: با توجه به اهمیت ایجاد و تقویت روحیه نشاط و افزایش سرانه فضاهای سبز، برنامه ریزی برای احداث پارک خانواده با مساحت 10 هزار متر مربعی صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر عملیات عمرانی احداث این پارک در مجموعه زیتون با برآورد هزینه تقریبی 15 میلیارد ریال با پیشرفت فیزیکی 10 درصدی آغاز شده است که امکاناتی همچون فضای سبز، پیاده روسازی، وسایل ورزشی، وسایل بازی کودکان، آلاچیق آمفی تئاتر، سکوی نشستن خانواده، بوفه، نمازخانه، سرویس بهداشتی و غیره در این پارک در نظر گرفته شده است.

مختاری شهردار قدس، در خاتمه با بیان اینکه مهمترین هدف مجموعه مدیریت شهری، بهبود و ارتقای سطح کیفیت زندگی شهروندان است، بیان داشت: افزایش جمعیت و زندگی آپارتمان نشینی در شهرها، نیاز خانواده ها را به فضاهای سبز شهری بیشتر کرده است به همین دلیل وجود این فضاها که انسان در آنها بتواند دست کم ساعتی را در طی روز در آرامش و دور از هیاهو بگذراند، به صورت ضرورت واقعی در زندگی شهرنشینان خودنمایی می کند که در همین راستا این شهرداری احداث و ساماندهی فضاهای سبز را تا رسیدن به استانداردهای ملی در این حوزه تداوم می دهد.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱