شنبه, 2 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۲/۲۳
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهرقدس پیشنهاد کرد:
استفاده آموزش و پرورش از ظرفیت مدارس تك نوبت برای بهبود سرانه آموزشی
رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهرقدس پیشنهاد کرد: آموزش و پرورش از ظرفیت مدارس تک نوبت برای بهبود سرانه آموزشی استفاده نماید. دکتر محسن عسگری در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با توجه به شرایط جمعیت رو به افزایش شهرقدس شاهد کمبود سرانه آموزشی در شهر هستیم ولی اداره آموزش و پرورش به پتانسیل های موجود در شهر بی‌اعتنایی می کنند.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهرقدس پیشنهاد کرد:
آموزش و پرورش از ظرفیت مدارس تک نوبت برای بهبود سرانه آموزشی استفاده نماید

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ دکتر محسن عسگری در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با توجه به شرایط جمعیت رو به افزایش شهرقدس شاهد کمبود سرانه آموزشی در شهر هستیم ولی اداره آموزش و پرورش به پتانسیل های موجود در شهر بی‌اعتنایی می کنند.

وی افزود: در شهر مدارس تک نوبت بسیاری فعال هستند که می شود با رایزنی از ظرفیت آنها و دو نوبت شدن تا حدودی کمبود سرانه آموزشی را جبران کرد.
دکتر عسگری اظهار داشت: شایسته است اداره آموزش و پرورش شهرستان قدس با اخذ مجوزهای لازم برای دایر کردن شیفت بعدازظهر در مدارس تک نوبت که بیشتر آنها غیردولتی هستند، اقدام عاجل نماید.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس