شنبه, 2 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۲/۲۲
به همت معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس:
خط كشی محوری 36 هزار متر از معابر سطح شهر قدس
مهرداد زارع سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس، از اتمام عملیات خط کشی محوری به طول 36 هزار متر در برخی از معابر سطح شهر قدس خبر داد.

به همت معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس:
خط کشی محوری 36 هزار متر از معابر سطح شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهرداد زارع اظهار داشت: خط ‌کشی معابر و خیابان‌ها از مهمترین علائم افقی ترافیکی در سطح شهر محسوب می‌شود که برای افزایش ایمنی معابر ترسیم می‌گردد و نقش به سزایی در کاهش سوانح رانندگی و ایمنی شهروندان داشته و به روان سازی ترافیک نیز کمک می کند.

سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس، با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ساماندهی و خط کشی معابر، افزود: با هدف ترویج فرهنگ انضباط ترافیکی، حرکت رانندگان بین خطوط، افزایش ضریب ایمنی و بهبود وضع ترافیک شهر با روانسازی و ایجاد نظم ترافیکی، عملیات خط کشی محوری در خیابانهای سطح شهر به طول 36 هزار متر اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه این اقدامات در معابری انجام شده که عملیات ترمیم روکش آنها، به اتمام رسیده است، گفت: خط کشی محوری خیابانهای 45 متری انقلاب، شهید کلهر، سی متری شورا و شهید اصغری به صورت ممتد و منقطع توسط اداره حمل و نقل و ترافیک این شهرداری به اتمام رسیده است.

مهرداد زارع سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس، در خاتمه با اشاره به اینکه این اقدامات با هدف افزایش ایمنی حرکت وسایل نقلیه در سایر معابر شهر نیز براساس اولویت عملیاتی می شود، گفت: رنگ آمیزی سرعتگیرهای معابر و بلوک های عابر پیاده، نصب علائم ترافیکی و اصلاح تابلوی هدایت مسیر از جمله اقداماتی است که به صورت مداوم توسط اداره ترافیکی شهرداری در سطح شهر اجرایی می شود.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس