شنبه, 2 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۲/۲۳
معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس:
نصب چراغ چشمك زن و ایمن‌سازی ترافیكی در بلوار مبارزان
معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس از نصب چراغ چشمک‌زن و ایمن‌سازی ترافیکی در بلوار مبارزان خبر داد. سید مهرداد زارع معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس اظهار داشت: در راستای ساماندهی و انجام عملیات عمرانی در بلوار مبارزان، لاین جنوبی بلوار مبارزان مسدود و لاین شمالی برای عبور و مرور خودروها دو طرفه شد و علائم راهنمایی و رانندگی جهت ایمن سازی مسیر و جلوگیری از بروز حادثه نصب شد.

معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس:
نصب چراغ چشمک زن و ایمن‌سازی ترافیکی در بلوار مبارزان

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور‌ بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، سید مهرداد زارع معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس اظهار داشت: در راستای ساماندهی و انجام عملیات عمرانی در بلوار مبارزان، لاین جنوبی بلوار مبارزان مسدود و لاین شمالی برای عبور و مرور خودروها دو طرفه شد و علائم راهنمایی و رانندگی جهت ایمن سازی مسیر و جلوگیری از بروز حادثه نصب شد.

وی افزود: این اقدام برای انجام عملیات ساماندهی و اجرای عملیات آسفالت انجام گرفت که به زودی و با شکیبایی شهروندان به پایان خواهد رسید.

زارع خاطرنشان کرد: موضوع کنترل و تسهیل ترافیک معابر شهری از مهم‌ترین اولویت‌های شهرداری قدس بوده و نصب چراغ‌های راهنمایی و رانندگی و دوربین‌های کنترل هوشمند شهری از اولویت‌های مهم در سال ۹۸ در این حوزه است.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس