چهارشنبه, 26 تير 1398
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۹
با هدف ساماندهی معابر سطح شهر در سه ماه نخست سال جاری:
اجرای بیش از 9 هزار متر مربع عملیات پیاده روسازی و 7 هزار مترطول جدولگذاری در معابر سطح شهر قدس
مهندس مسعود مختاری شهردار قدس، از ساماندهی معابر سطح شهر با اجرای بیش از 9 هزار متر مربع عملیات پیاده روسازی و عملیات جدولگذاری به طول حدود 7 هزار متر در سه ماه نخست سال جاری خبر داد.

با هدف ساماندهی معابر سطح شهر در سه ماه نخست سال جاری:

مهندس مسعود مختاری شهردار قدس، از ساماندهی معابر سطح شهر با اجرای بیش از 9 هزار متر مربع عملیات پیاده روسازی و  عملیات جدولگذاری به طول حدود 7 هزار متر در سه ماه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری اظهار داشت: در سه ماه نخست سال جاری در زمینه ساماندهی معابر سطح شهر 9566 متر مربع عملیات پیاده روسازی و عملیات جدولگذاری به طول 6986 متر در معابر سطح شهر قدس عملیاتی شده است.

شهردار قدس، گفت: ساماندهی معابر و بهبود و ارتقای وضعیت عبور و مرور شهری جزء اولویتها در اقدامات شهرداری و از مهمترین سرفصل های بودجه عمران شهری است که در همین راستا با نیازسنجی و اولویت بندی معابر، اقدامات لازم در راستای طرح جامع ساماندهی معابر اصلی و فرعی شهر صورت می گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه در سه ماه نخست سال جاری عملیات پیاده روسازی و کفپوش در 9566 متر مربع از معابر سطح شهر اجرایی شده است، تصریح کرد: شهرداری مرکز با اجرای1500 متر مربع، منطقه یک شهرداری با 2316 متر مربع و منطقه دو شهرداری 5750 متر مربع عملیات پیاده رو سازی و اجرای کفپوش را در سطح شهر عملیاتی کرده است.

مهندس مختاری، ادامه داد: از جمله پیاده روسازی های صورت گرفته در سه ماه نخست سال جاری می توان به اجرای کفپوش ۴۵ متری کلهر مقابل پلیس راهور، پیاده رو میدان بهاران به سمت ولیعصر(عج)، خیابان شهید مدنی، اجرای کفپوش میدان امام حسین(ع) ضلع شمال غربی، خیابان شهید صبر علی جعفری و رفیوژ وسط بلوار مصلی، ۳۰ متری شورا و بلوار امامزاده، اشاره کرد که با رعایت ضوابط و استانداردهای لازم این حوزه و با هدف ارتقای وضعیت ایمنی در معابر، تسهیل و بهبود تردد عابرین و زیباسازی منظر شهری و افزایش تعاملات اجتماعی بین شهروندان اجرایی شده است.

شهردار قدس با تأکید بر اینکه اجرای عملیات جدولگذاری در معابر سطح شهر از ضروریات و خدمات اجتناب ناپذیر حوزه عمرانی شهرداری ها می باشد، بیان داشت: به همین منظور با هدف ساماندهی معابر و انهار و هدایت آبهای سطحی، عملیات جدولگذاری به طول 6986 متر در معابر سطح شهر صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه شهرداری مرکزی اقدام به اجرای عملیات جدولگذاری به متراژ 2860 مترطول، منطقه یک شهرداری 2179 مترطول و منطقه دو شهرداری 1947 مترطول کرده است، به جدولگذاری های صورت گرفته اشاره کرد و گفت: عملیات جدولگذاری در ضلع شمالی جاده معادن تا بازار آهن، خیابان ایران ترافیک، اجرای جدول در خیابان مرصاد واقع در خیابان امامزاده و تعمیرات جدول در کوچه شقایق واقع در خیابان مرصاد، فرعی سمت راست کوچه گلشن و کوچه شهید کاظم لو، کوچه سامان یکم، نهر عرضی 30 متری ارشاد، 18 متری ابریشم، خیابان توابخشی از جمله اقدامات صورت گرفته در سه ماه نخست سال جاری بوده است.

مهندس مختاری شهردار قدس، در خاتمه بیان داشت: روند اجرایی عملیات ساماندهی و بهبود وضعیت معابر سطح شهر با توجه به اهمیت و ضرورت توجه به مسائل عمرانی در سطح شهر و با هدف ساماندهی معابر و نهرهای سطح شهر و همچنین زیباسازی فضاهای شهری و مناسب ‌سازی پیاده‌روها و جداول حاشیه خیابان‌های سطح شهر همسو با نیاز شهر و شهروندان در راستای جلب رضایتمندی شهروندان به صورت گسترده تداوم خواهد یافت.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس