پنج‌شنبه, 2 آبان 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۸
رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قدس:
تكمیل و تجهیز بوستان گل نسترن شهر قدس به صورت كامل
مهرداد طهرانی، رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قدس از تکمیل و تجهیز بوستان گل نسترن شهر قدس به صورت کامل خبر داد و جزییاتی را در این باره بیان کرد.

مهرداد طهرانی، رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قدس:
تکمیل و تجهیز بوستان گل نسترن شهر قدس به صورت کامل

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهرداد طهرانی گفت: یکی از پروژه هایی که در سطح منطقه 2 شهرداری قدس در حوزه پارک ها و فضای سبز در دست اجرا بود پروژه بوستان گل نسترن است.

وی افزود: این بوستان در سال 97 عملیات اجرایی آن آغاز گردید و در چند فاز پیاده سازی گردید که در مرحله پایانی خود نصب وسایل بازی کودکان و احداث سرویس بهداشتی به پایان رسید و این بوستان به طور کامل تجهیز شد.

طهرانی تصریح کرد: پروژه بوستان گل نرگس 3100 متر مساحت دارد و برای تکمیل و تجهیز آن حدود 3 میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی شهرداری قدس صرف گردید.

وی در پایان بیان داشت: امیدواریم بتوانیم به توسعه پارک های محله ای علاوه بر افزایش سرانه ها نقش موثری را در افزایش رفاه عمومی در محلات و شکل گیری فعالیت های مثبت و سازنده در بین شهروندان داشته باشیم.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس