پنج‌شنبه, 2 آبان 1398
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۹
مهندس محمودی خبر داد:
شهروندان قدس با پرداخت متری 10 هزار تومان سند ششدانگ منازل مسكونی را دریافت كنند
نماینده مردم شهرستان های قدس، ملارد و شهریار در مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری های صورت گرفته و برگزاری جلسات با مسئولان اوقاف، شهروندان قدس می توانند با پرداخت متری 10 هزار تومان سند ششدانگ عرصه و عیان منازل مسکونی را دریافت کنند.

مهندس محمودی خبر داد:
شهروندان قدس با پرداخت متری 10 هزار تومان سند ششدانگ منازل مسکونی را دریافت کنند

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس محمد محمودی شاه نشین در جلسه رسمی شورای اسلامی شهرقدس که با حضور شهردار برگزار شد، گفت: رسیدگی به مسایل و مشکلات شهروندان از مهمترین وظایف هریک از مسوولان فارغ از هر پست و سمتی است و باید همه با همراهی و همدلی به دنبال رفع مشکلات مردم باشند، نمایندگان مجلس و اعضای شورا که مستقیما از سوی مردم انتخاب می شوند به دلیل این اعتماد مسؤولیت بیشتری دارند که امید است بتوانیم با همراهی هم خدمتی در شان مردم شریفمان داشته باشیم.

وی افزود: پس از پیگیری های صورت گرفته و برگزاری جلسات متعدد موفق شدیم که سهمی برای آب شرب قدس از آب شرب شهر تهران دریافت کنیم که بزودی شاهد در مدار قرار گرفتن این سهمیه خواهیم بود.

مهندس محمودی با اشاره به مشکلاتی که موقوفه بودن اراضی قدس برای مردم بوجود آورده، اظهار داشت: با پیگیری های صورت گرفته و برگزاری جلسات مشترک با امام جمعه و مدیر کل اوقاف استان تهران مقرر شد که سند ششدانگ عرصه و عیان منازل مسکونی با دریافت مبلغ متری 10 هزار تومان صادر گردد و در مراحل بعدی نیز تکلیف املاک تجاری، مختلط و صنعتی مشخص خواهد شد، البته این موضوع منافاتی با پیگیری جلسات دادگاه شهرداری و اوقاف ندارد.

نماینده مردم شهرستان های قدس، ملارد و شهریار در مجلس شورای اسلامی گفت: طی 27 ماه گذشته معادل 1200 میلیارد تومان ارزش افزوده به حساب مجموع سه شهرستان واریز شده که این مبلغ از مجموع ده سال گذشته بیشتر است، تخصیص ارزش افزوده به شهرداری ها  باعث توانمند شدن آنها شده متاسفانه در گذشته شهرداری ها به ناچار برای تامین حقوق ماهیانه کارکنان خود مجبور به تراکم فروشی و فروش پارکینگ بودند که خوشبختانه واریز ارزش افزوده به شهرداری ها به این موضوع خاتمه بخشید و شهرداری ها را در برنامه ریزی های مدیریت شهری کمک شایسته ای نمود، اما جوی در کشور بوجود آمده که ارزش افزوده را از شهرداری ها و دهیاری ها گرفته شود که ما با تمام وجود از این موضوع ممانعت می کنیم.

وی در خصوص تکمیل پروژه بیمارستان 160 تختخوابی قدس، گفت: با پیگیری بسیار 30 میلیارد اعتبار تخصیص یافته برای بیمارستان دریافت کردیم و در حال حاضر عملیات اجرایی در دو شیفت و هر شیفت با 260 نفر در حال انجام است که با ادامه این روند تا پایان سال شاهد افتتاح بیمارستان خواهیم بود.

مهندس محمودی با اشاره به افتتاح لاین ورودی از کرج پل ورودی شهر تا یکماه آینده گفت: پس از رفع مناقشات با راه آهن و اجرای سازه نگهبان پل ورودی شهر در هفته دولت به صورت کامل به بهره برداری خواهد رسید که بهتر است هرچه سریعتر مشکل اختلاف سطح برای ورودی از سوی تهران نیز برطرف گردد.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس