۱۳۹۸/۰۴/۲۴
با حضور اعضای ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس:
تشكیل اولین جلسه نشست كارگروه كنترل سیلاب های شهری سال 98
اولین نشست کارگروه کنترل سیلاب های شهری شهر قدس در سال 98 با حضور اعضای ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس برگزار گردید.

با حضور اعضای ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس:
تشکیل اولین جلسه نشست کارگروه کنترل سیلاب های شهری سال 98

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، اولین نشست کارگروه کنترل سیلاب های شهری در سال 98 با حضور اعضای ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس و مسئولین امور خدمات شهری شهرداری، نمایندگانی از سازمانهای آتش‌نشاني، جهاد کشاورزي، آبفاي شهري، هلال احمر در محل دبیرخانه ستاد مدیریت بحران برگزار گردید.

بنا بر این گزارش؛ اين جلسه با هدف بررسي کمي و کيفي اقدامات و آماده سازي تجهيزات و امکانات مورد نياز در مواقع بحران به منظور تعامل و هماهنگي بيشتر میان دستگاه هاي مرتبط و بررسي موضوعاتي همچون گسترش فعاليت‌هاي اجرايي و چگونگي کاهش مخاطرات در زمان بارش‌هاي شديد و بروز سيلاب در شهر، آموزش واحدهاي اجرايي براي خدمات‌رساني به موقع و همچنين شناسايي نقاط بحران خيز، تقسيم کار و وظايف بين اين دستگاه‌ها برگزار شد.

گفتنی است؛ توسعه آموزش شهروندی در حوزه های پیشگیری در راستای فرهنگ سازی آحاد جامعه، تعیین ظرفیت خالی شبکه آب و فاضلاب شهر قدس به منظور انتقال آبهای سطحی شهر و جلوگیری از آب گرفتگی معابر و بروز سیلاب در سطح شهر، ایجاد کانال انحرافی به منظور تنظیم حجم آب ورودی به سیستم تصفیه خانه و جلوگیری از بروز خسارت به تاسیسات در هنگام بارندگی شدید، بررسی موقعیت و وضعیت پهنه بندی رودخانه ها و ظرفیت عبور سیلاب، تهیه سناریو مانور سیلاب و تهیه لیست امکانات برای استفاده در مواقع اضطراری برای کنترل سیلاب از جمله تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه بود.