جمعه, 22 آذر 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
شهردار قدس عنوان کرد:
تمركز مدیریت شهری بر رفع مشكلات ترافیكی سطح شهر/ انجام اصلاحات هندسی معابر شهر قدس با هدف روان سازی ترافیكی
مسعود مختاری شهردار قدس، ضمن اشاره به تمرکز مدیریت شهری بر رفع مشکلات و گره‌های ترافیکی شهر قدس با همکاری نهادهای مربوطه، از انجام اصلاحات هندسی معابر اصلی و فرعی شهر در راستای روان سازی بار ترافیکی خبر داد.

شهردار قدس عنوان کرد:
تمرکز مدیریت شهری بر رفع مشکلات ترافیکی سطح شهر/ انجام اصلاحات هندسی معابر شهر قدس با هدف روان سازی ترافیکی

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با اشاره به اینکه روان سازی بار ترافيكی معابر يكی از روشهای مؤثر در بهبود كيفيت زندگی شهری محسوب میگردد، گفت: تصادفات رانندگی و گره های ترافیکی معضلی است كه در معابر و شوارع اغلب كـشورهای دنيـا و از جملـه ايـران وجود دارد و به خصوص اين مشكل در مناطق شهری، موجب كاهش سطح ايمني ترافيك، افـزايش زمـان تـأخير سـفرها، افزايش مصرف سوخت خودروها و نيز آلاينده های توليد شده توسط آنها می‌شـود.

شهردار قدس افزود: با توجه به محدود بودن سطح سواره رو موجود در چرخه ترافيكی شهرها، علاوه بـر نيـاز روزافـزون بـه اجـرای پروژه‌های عمرانی با هدف روان سازی ترافيك، نياز به ساماندهی وضع موجود و رفع گره‌های ترافيكی و اصـلاح نقـاط حادثه خيز نیز احساس می‌شود.

وی بیان داشت: شهر قدس با توجه به تراکم بالای جمعیتی، با حجم بالایی از خودرو و میزان گسترده ای از عبور و مرور در معابر مواجه است و با توجه به عدم طراحی و پیش بینی معابر اصلی و فرعی شهر برای جمعیت کنونی، مشکل ترافیک از معضلات اساسی شهر به حساب می‌آید.

مختاری گفت: در همین راستا مجموعه مدیریت شهری تمرکز خود را بر رفع مشکلات و گره‌های ترافیکی در سطح شهر معطوف کرده است و با انجام اقدامات مختلفی همچون آزادسازی و تعریض معابر جدید، افزایش عرض خیابان‌ها و بلوارها، انجام اصلاحات ترافیکی، نصب دوربین‌های ترافیکی و کنترلی سعی در بهبود وضعیت کنونی دارد.

وی ادامه داد: از مهم‌ترین اقدامات اصلاح هندسی صورت گرفته در راستای روان سازی بار ترافیکی می‌توان به اصلاح هندسی دوربرگردان‌های بلوار ۴۵ متری انقلاب به عنوان مهم‌‌ترین بلوار شهر اشاره کرد که با این اقدامات شاهد کاهش بار ترافیکی در زمان اوج تردد هستیم.

شهردار قدس تصریح کرد: در ۳ ماهه نخست سال جاری نیز اقدامات متعددی در راستای اصلاحات هندسی در سطح شهر انجام پذیرفته که از جمله آن می‌توان به اصلاح هندسی دوربرگردان‌های بلوار ۳۰ متری جمهوری، اصلاح هندسی محل تلاقی بلوار مصلی و بلوار ۴۵ متری انقلاب، طرح اصلاح هندسی میدان نبوت، اصلاح هندسی زیر گذر امامزاده حضرتین، تکمیل طرح اصلاح هندسی لچکی خیابان مبارزان و اصلاح هندسی راست گرد انتهای بلوار شهید کلهر جهت اتصال به محور چیتگر اشاره کرد.

مهندس مختاری در خاتمه خاطرنشان کرد: این شهرداری با توجه به ظرفیت و پتانسیل بالقوه معابر شهری در جهت روان سازی بار ترافیکی معابر و تسریع و تسهیل در تردد به عنوان یکی از اصلی ترین مطالبات شهروندان برنامه ریزی و تلاش می‌کند ولی نقش همکاری و مشارکت شهروندان در راستای حل گام به گام این مسأله در نقاط مختلف شهر نیز بسیار حائز اهمیت است.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس