شنبه, 2 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
رئیس شورای اسلامی شهرقدس:
توجه ویژه شورای اسلامی به حمل و نقل عمومی/ نیاز مبرم شهرقدس به مترو و بی‌آرتی
علیوند رئیس شورای اسلامی شهرقدس ضمن اشاره به اتمام و توجه ویژه شورای اسلامی شهرقدس به موضوع حمل و نقل شهری گفت: شهرهای غرب استان تهران به ویژه شهرقدس نیاز مبرمی به بی‌آرتی و مترو در راستای تسهیل در امر تردد شهروندان دارند.

رئیس شورای اسلامی شهرقدس:
توجه ویژه شورای اسلامی به حمل و نقل عمومی/ نیاز مبرم شهرقدس به مترو و بی‌آرتی

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، نقی علیوند رئیس شورای اسلامی شهرقدس امروز در نشست هم‌اندیشی مدیران سازمان‌های تاکسیرانی و اتوبوسرانی شهرداری‌‌های منطقه ۱ کشور در تالار فرهنگ و هنر مجموعه باغ ملی شهرقدس اظهار داشت: در خصوص مشکلات و مسائل مربوط به حمل و نقل عمومی تمام اعضای شورای اسلامی در جلسات حضور داشته‌اند و این اهتمام اهمیت موضوع را برای خدمتگذاران مردم در مجموعه مدیریت شهری می‌رساند.

وی افزود: حمل و نقل در هر شهری به مثابه سفری برای آن شهر است و اگر اتوبوسی از یک شهر به شهر دیگر عزیمت می‌کند پاکیزگی آن فرهنگ و مدیریت آن شهر را تداعی می‌کند و جلوه‌ای از رضایتمندی مردم از نظام را می رساند و وقتی حمل و نقل عمومی مردم رضایت داشته باشند رضایت‌مندی از نظام را نشان می‌دهد.

رئیس شورای اسلامی شهرقدس بیان داشت: انتظار می‌رود حوزه حمل و نقل عمومی در مجلس شورای اسلامی مورد توجه قرار گیرد و یک اهتمام ویژه برای حمل و نقل باز صورت پذیرد و شهرقدس شهر خوابگاهی برای تهران است و هر سال به جمعیت آن افزوده می‌شود.

علیوند گفت: در زمان پیک تردد خوررو به ویژه صبح‌ها و غروب‌ها حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار خودروی شخصی از مبادی شهرقدس تردد می‌کنند و بی آرتی و مترو برای شهرهای غرب استان به ویژه شهرقدس، ملارد و شهریار بسیار حیاتی است و خیلی از مشکلات با مترو حل خواهد شد.

وی تصریح کرد: هر زمانی که اقدامی و خدمتی از شورای اسلامی شهر برآمده است، انجام شده و لوایحی که لازم بوده است مصوب شده و بهسازی، نوسازی حمل و نقل عمومی و موارد دیگری مانند روغن و لاستیک ناوگان را پیگیری کرده‌ایم و انتظار می‌رود به این قشر خدمتگزار توجه ویژه‌ای شود.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس