شنبه, 2 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۵/۲۳
به همت کمیسیون اجتماعی و امور ایثارگران شورای اسلامی شهرقدس:
گردهمایی آزادگان شهرستان قدس برگزار می گردد
به همت کمیسیون اجتماعی و امور ایثارگران شورای اسلامی شهرقدس و به مناسبت سالروز ورود آزادگان به کشور گردهمایی آزادگان شهرستان قدس برگزار می گردد.

به همت کمیسیون اجتماعی و امور ایثارگران شورای اسلامی شهرقدس:
گردهمایی آزادگان شهرستان قدس برگزار می گردد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ ابوطالب آذربرا _ نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس ضمن تبریک این روز گفت: گردهمایی آزادگان هشت سال دفاع مقدس شهرستان قدس و مراسم تجلیل از این اسوه‌های مقاومت و پایداری با حضور خانواده‌های این عزیزان، روز شنبه ۲۶ مردادماه در قدس برگزار می‌شود.

وی افزود: در این مراسم تعدادی از آزادگان به ذکر خاطرات خود از دوران دفاع مقدس و اسارت خواهند پرداخت.

آذربرا  اظهار داشت:  همچنین در جلسه ۱۸۱ شورای اسلامی قدس مصوب شد که مساعدت مالی به برگزاری یادواره شهدای روحانی استانهای تهران و البرز مبنی بر پاسداشت ارزش های دفاع مقدس انجام شود.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس