شنبه, 2 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۵/۲۳
رییس شورای اسلامی شهرقدس گفت:
احداث دو مجموعه ورزشی مخصوص كارگران در قدس
رییس شورای اسلامی شهرقدس گفت: با همکاری شهرداری و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دو مجموعه ورزشی مخصوص کارگران در قدس احداث می شود.

با همکاری شهرداری و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دو زمین ورزشی مخصوص کارگران در قدس احداث می شود

نقی علی وند در جلسه رسمی ۱۸۱ شورای اسلامی شهرقدس گفت: در راستای اهمیت به سلامتی و رفاه قشر کارگر شهرداری و اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی با همکاری هم دو مجموعه ورزشی برای کارگران در قدس احداث می کنند.
وی افزود: در این تفاهم شهرداری زمینهای زیر ۵۰۰ متر مربع را شناسایی می نماید و زمین مورد نیاز را در اختیار اداره کار قرار می دهد و انها هزینه ساخت و راه اندازی آن را تقبل می کنند.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس