جمعه, 22 آذر 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۰۵/۲۳
به مناسبت دهه امامت و ولایت:
اجرای برنامه های متنوع با رویكرد ارتقای نشاط معنوی و اجتماعی در سطح شهر قدس
مسعود مختاری شهردار قدس، از اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در دهه امامت و ولایت با رویکرد ایجاد نشاط معنوی و اجتماعی در سطح شهر خبر داد.

به مناسبت دهه امامت و ولایت:
اجرای برنامه های متنوع با رویکرد ارتقای نشاط معنوی و اجتماعی در سطح شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری اظهار داشت: واقعه غدیر خم، یکی از مهم ترین حادثه های تاریخ صدر اسلام و به تعبیر معصومان علیه السلام، عید بزرگ الهی است که همه پیامبران به پاسداشت حرمت آن مأمور بودند، ولی باید توجه داشت که غدیر فقط یک حادثه خاص تاریخی نیست که متعلق به گذشته باشد بلکه یک حقیقت جاری در بستر تاریخ است.

شهردار قدس، با اشاره به نامگذاری ایام بین عید قربان تا عید غدیر به نام دهه ولایت، گفت: نظر به اهمیت و ضرورت نهادینه‌سازی دهه امامت و ولایت (از عید قربان تا عید غدیر) در جامعه با هدف تعمیق و تعالی مبانی دینی و ارزشهای اسلامی، تبیین جایگاه با اهمیت ولایت ‌مداری و هویت ‌بخشی فرهنگی با تکیه بر مفاهیم ناب ولایی و ایجاد یکپارچگی و انسجام عملی در فعالیتهای مذهبی و ارتقای ‌سطح نشاط اجتماعی، اقدامات گسترده و فعالیتهای ویژه‌ای توسط این شهرداری به مناسبت این دهه برنامه‌ ریزی شده و اجرایی می گردد.

وی افزود: برگزاری جشنهای شاد و مهیج در بوستانهای سطح شهر با محوریت ارتقای نشاط معنوی و اجتماعی شهروندان، برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی و هنری، اجرای برنامه های معرفتی و سخنرانی های تبیینی با محوریت آموزه های مکتب علوی و برپایی نمایشگاههای فرهنگی از جمله برنامه ریزهای این شهرداری به مناسبت گرامیداشت دهه ولایت می باشد.

مختاری با اشاره به برنامه ریزی بیش از 20 جشن برای دهه ولایت در سطح شهر، تصریح کرد: جشنواره بزرگ قربان تا غدیر به مناسبت دهه امامت و ولایت با برنامه هایی چون برگزاری جشن های شاد و مهیج، سخنرانی، فروشی صنایع دستی و غذاهای سنتی، بازدید از گالری هنرهای تجسمی، سوغاتی های محلی، مسابقه و اهدای جوائز از تاریخ 20 الی 30 مرداد به مدت 10 شب از ساعت 18 الی 23 هر شب در سالن همایش های فرهنگ و هنر باغ ملی برگزار می گردد.

شهردار قدس در ادامه با اشاره به برنامه های معرفتی با رویکرد ایجاد شور و نشاط در بین شهروندان در سطح بوستانهای شهر افزود: همچنین ویژه برنامه عید تا عید به مناسبت دهه ولایت روزهای سه شنبه و چهارشنبه 22 و 23 مرداد ماه ساعت 20:30 در بوستان محلی سرخحصار، روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 24 و 25 مرداد ساعت 20:30 در بوستان جانباز واقع در خیابان شهید خاکسار و روزهای شنبه و یکشنبه مورخ 26 و 27 مرداد ماه در بوستان آزادگان از جمله برنامه های پیش بینی شده برای دهه ولایت می باشد.

وی، افزود: ویژه برنامه کاروان شادی همراه با برنامه های شاد و متنوع روز سه شنبه 22 مرداد ماه ساعت 20:30 در بوستان حضرت ولیعصر(عج)، جمعه مورخ 25 مرداد ساعت 20:30 در بوستان جانباز خیابان خاکسار و دوشنبه مورخ 28 مرداد در یادمان شهدای گمنام واقع بوستان حضرت ولیعصر(عج) نیز از دیگر برنامه هایی است که در این ایام برگزار خواهد شد.

مختاری شهردار قدس، در خاتمه با اشاره به اینکه همزمان با این ایام فضاسازی تبليغي و محيط آرايي بصری شهر با بهره گیری از ظرفیتهای تبلیغی از قبیل تلویزیونهای شهری، بیلبوردها با محوریت آموزه‌های دینی مربوط به ایام هفته ولایت نیز اجرا شده است، بیان داشت: برگزاري برنامه هاي متعدد در اين اعياد مي تواند ارتقا دهنده و مروّج نشاط معنوي و اجتماعي شهروندان، معرف مولفه‌هاي سبك زندگي ايراني- اسلامي با محوريت آموزه هاي مكتب علوي و اعتلابخش فعاليت هاي اجتماعي و فرهنگي مرتبط با سيره و سنت ائمه اطهار(ع) باشد و امیدواریم با برگزاری این برنامه ها موجبات رضایت خاطر شهروندان گرامی را فراهم نماییم.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس