شنبه, 2 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۵/۲۳
علی وند در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار عنوان کرد:
اداره هلال احمر در شهر قدس مستقر می شود
نقی علی وند رییس شورای اسلامی شهر قدس، در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار از استقرار اداره هلال احمر در شهرستان قدس خبر داد.

علی وند در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار عنوان کرد:
 اداره هلال احمر در شهر قدس مستقر می شود

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، نقی علی وند در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر قدس و  فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی برگزار گردید، اظهار داشت: سالروز شهادت شهید محمود صارمی فرصت مغتنمی برای قدردانی و تجلیل از فعالان ساعی و پر تلاش عرصه خبر فراهم آورده است و امیدواریم همگی در ایفای رسالت خطیر آگاهی بخشی و اطلاع رسانی موفق و سربلند باشید.

رییس شورای اسلامی شهر قدس در این مراسم با اشاره به استقرار اداره هلال احمر در شهرستان قدس، افزود: در راستای خدمات رسانی بهینه به شهروندان و تسریع امدادرسانی در حوادث، اداره هلال احمر در شهرستان استقرار خواهد یافت.

وی در خاتمه بیان داشت: ارتقای سرانه ها و شاخص های خدمات عمومی اعم از ورزشی، فرهنگی، فضای سبز شهری و غیره در سایه همدلی و تعامل مجموعه مدیریت شهری تحقق یافته که اولویت و راهبرد اصلی خود را بر خدمات رسانی و تامین رفاه و آسایش شهروندان معطوف کرده است.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس